Ideal Standard heeft besprekingen met Villeroy & Boch stopgezet.

Brussel 18 maart 2021

De Raad van Bestuur van Ideal Standard heeft de besprekingen met Villeroy & Boch over een mogelijke bedrijfscombinatie beëindigd. Ideal Standard heeft sterke vooruitzichten en zal zijn strategie blijven uitvoeren.

_______________

Over Ideal Standard International

Ideal Standard International is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige badkamers, oplossingen voor badkamers, badkamers en badkamers. Het privébedrijf met hoofdzetel in Brussel, België, stelt 9.500 mensen te werk en exploiteert 17 productievestigingen, die meer dan 60 landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika bedienen.Met behulp van de nieuwste technologieën en het werken met ontwerpers van wereldklasse, is het bedrijf gericht op het ontwikkelen van innovatieve badkameroplossingen voor verschillende productcategorieën, waaronder badkamerporselein, kranen, baden, wellness, meubels en accessoires.

De producten worden verkocht onder sterke internationale en lokale merken zoals Ideal Standard, Armitage Shanks (VK), Sottini (UK), Porcher (Frankrijk), Ceramica Dolomite (Italië) en Vidima (Oost-Europa).

 

 

Contact

Ideal Standard International

Wolfgang Schiller

Group Human Resources

[email protected]

+32 (0)2 800 4770